Lill’s hjørne

Sykepleie er et tøft yrke i alle betydninger av ordet.

01.12.2022

Ja, det kan være tøft på grunn av tunge tak, høy belastning, stort ansvar, jobbing i helger, netter og på julaften. Men det er også innmari tøft fordi det er spennende, utfordrende og gøy.

Det er et yrke som krever mye av oss, men som også gir mye. Både til dem vi hjelper og til samfunnet. Det gir også mye til oss sjøl, som sykepleiere. 

Hvert sekund, hele døgnet rundt skrives historier rundt om i landet. Historier om mennesker sine møter med sykepleiere som er på jobb for deg.

Vi har lyst til å få fortalt noen av disse historien. Vise fram alle de som alltid er der, og bruker sin unike kompetanse for deg. 

«På jobb for deg» skal gi oss historien og menneskene. Vise fram det som er spennende, det som er engasjerende, nært, trist, morsomt, interessant og viktig i norsk helsevesen.

«På jobb for deg skal gjøre dette gjennom filmreportasjer, gjennom episoder av Sykepleierpodden spesial, på nettsiden, på Facebook og på Instagram.

Sykepleierne Ida Gerøe og Vedmund Varg har tatt på seg oppdraget med å dra ut og finne alle de gode historiene som viser fram verdens beste – og tøffeste – yrke. Begge er brennende opptatt av å formidle faget, og er for mange kjente fjes gjennom TikTok og Instagram.

Jeg håper du vil følge med på reisen.

Og du: Om du har lyst å fortelle din historie, eller har et tips om noen vi burde besøke så vil vi gjerne høre fra deg. 

Dette blir spennende! Jeg gleder meg!

DelKopier lenke

Annet innhold